
علت افزایش شدید هزینههای تولید گوشت قرمز چیست؟
به گزارش خبرآنلاین، افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک شرحی از آخرین وضعیت تولید گوشت ارائه کرد و گفت: از حدود یک ماه و نیم گذشته عرضه جو در بازار به میزان قابلتوجهی کاهش پیدا کرده در حالی که اصلیترین ماده غذایی برای تولید گوشت، جو است و این اتفاق به افزایش چشمگیر قیمت جو انجامیده به طوری که پیش از این جو با قیمتهای ۹ هزار و ۸۰۰ تا ۱۰ هزار و ۱۰۰ تومان در هر کیلو در بازار عرضه میشد اما اکنون این ارقام به ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان رسیده و البته این قیمت، نرخ کنونی جو در بنادر است و تا به دست دامدار برسد هزینه حمل هم به این رقم اضافه میشود.
ایلنا در خبری نوشت:وی در ادامه وضعیت تولید و واردات سالانه جو را تشریح کرد و گفت: از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۴۰۲، در هر سال به طور متوسط ۳ میلیون تن جو در کشور تولید شده و بین ۲ میلیون ۲۰۰ تن تا ۲ میلیون و ۵۰۰ تن واردات صورت گرفته و گفتنی است که در بازار مصرف این جوی وارداتی است که قیمت را تعیین میکند.
دادرس افزود: در ۹ ماهه ۱۴۰۲، یک میلیون ۸۹۵ هزار تن جو به کشور وارد شد در حالی که در مدت مشابه سال ۱۴۰۳ حجم واردات یک میلیون و ۷۶۴ هزار تن بود ا.. ... ادامه مطلب