اخبار

سیب‌زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد/ قیمت جدید سیب‌زمینی را ببینید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اکبر یاوری از توزیع روزانه ۲۰ تا ۲۲ هزارتن محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: در حال حاضر سیب زمینی، خیار، گوجه فرنگی و پیاز به میزان کافی توزیع می شود و هیچ گونه دغدغه ای نداریم.

وی با بیان اینکه اکنون ۳۰۰ تن سیب زمینی در میدان موجود است، افزود: قیمت کنونی هرکیلو سیب زمینی ۱۰ تا ۱۸ هزارتومان، گوجه فرنگی ۸ تا ۱۵ هزارتومان، خیار ۱۰ تا ۲۰ هزارتومان و پیاز ۱۰ تا ۱۸ هزارتومان توزیع می شود.

یاوری ادامه داد: بار به قدری زیاد است که مشکلی در توزیع میوه و صیفی نداریم و همواره بدلیل فراوانی بار، قیمت کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه بارفروشان قیمت هرکیلو هندوانه ۵ تا ۱۰ هزارتومان، طالبی ۱۵ تا ۲۵ هزارتومان، خربزه ۱۵ تا ۲۵هزارتومان و جانا ۵ تا ۱۰ هزارتومان اعلام کرد.

وی از کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت میوه های نوبرانه نسبت به قبل خبر داد و گفت:قیمت هرکیلو موز نسبت به هفته قبل ۲۰ درصد رشد داشته است. همچنین قیمت هرکیلو سیب زمینی بالای ۵۰ درصد کاهش داشته است.

۲۲۳۲۲۵

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا