قیمت خودرو به سرعت به قبل برگشت/ کرمی: بازار خودرو همچنان خریدار ندارد


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید موتمنی با اشاره به وضعیت فعلی بازار خودرو، از رکود کامل در این بازار خبر داد و گفت: نه خریدار توان خرید دارد و نه تولیدکننده توان تولید پایدار دارد.

فارس نوشت: رییس سابق اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو در خصوص تغییرات قیمتی اخیر در بازار خودرو افزود: همزمان با مطرح شدن بحث فعال‌سازی مکانیسم ماشه و افزایش قیمت ارز، قیمت‌ها در بازار با افزایش نسبی همراه شد، اما این روند دوام نداشت و بازار به سرعت عقب‌نشینی کرد و مجدداً قیمت‌ها کاهش یافت.

موتمنی با اشاره به نقش عرضه محدود در افزایش قیمت برخی خودروها تصریح کرد: خودروهایی که توسط خودروسازان کمتر فاکتور می‌شوند، معمولاً با قیمت بالاتری در بازار معامله می‌شوند. برای مثال، خودروهایی مانند شاهین اتومات پلاس یا تارا اتوماتیک به دلیل عرضه محدود، دارای اختلاف قیمت قابل توجهی نسبت به نرخ کارخانه‌ای هستند.

به گفته رییس سابق اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو قیمت شاهین اتومات پلاس در بازار حدود یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان است؛ این در حالی است که قیمت کارخانه‌ای آن حدود ۳۰۰ میلیون تومان کمتر است.

وی بیان داشت: قیمت تارا اتوماتیک V۴ در بازار به حدود یک میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان رسیده و اختلافی ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومانی با قیمت کارخانه دارد.

موتمنی اظهار داشت: قیمت کوئیک اتومات در بازار ۶۱۰ میلیون تومان و مدل کوئیک S حدود ۵۴۰ میلیون تومان است.

رئیس سابق اتحادیه نمایشگاه داران خودرو گفت: پژو ۲۰۷ با سقف شیشه‌ای و رینگ فولادی نیز قیمتی حدود ۹۳۶ میلیون تومان دارد.

وی همچنین به کاهش محسوس قیمت خودروهای برقی در ماه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: بازار این خودروها نیز در وضعیت رکود به سر می‌برد.

موتمنی با بیان اینکه بخش خودروهای مونتاژی نیز اختلاف قیمت بازار و کارخانه به چشم می‌خورد گفت: تیگو ۷ هیبرید در بازار حدود ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قیمت دارد و جک S۵ پرو نیز با قیمتی در حدود ۸۱۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

وی اظهار داشت: برای بازگشت تعادل به بازار، نیاز به سیاست‌گذاری درست در حوزه تولید، عرضه و واردات خودرو وجود دارد، در غیر این‌صورت رکود و نوسان قیمت‌ها ادامه خواهد داشت.

۲۲۳۲۲۵

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.