
کدام خوراکی ها در تیر رکود ارزانی و گرانی را شکستند؟ /گزارش مرکز آمار از متوسط قیمت کالاهای اساسی
گزارش مرکز آمار ایران از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در تیر ۱۴۰۳ حاکی است: در گروه نان و غلات، اقلام "شیرینی خشک" با ۲.۳ درصد درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
به نقل از تسنیم، در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با ۲.۳ درصد و "رشته آش" با ۲.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "گوشت گوسفند" با ۳.۳ درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با ۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "مرغ ماشینی" با ۰.۳- درصد است.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ۲.۷ درصد و "دوغ پاستوریزه" با ۲.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ۱.۹- درصد و "روغن نباتی جامد" با ۰.۴- درصد است.
در گروه میوه و خشکبار؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۷.۷ درصد ،"سیب" با ۲۰.۹ درصد و "هندوانه" با ۱۳.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با ۲۳.۵- درصد اس.. ... ادامه مطلب